Vi startade vår resa

Den 19 Februari 2015 satte vi oss ner för första gången och hade vårt första möte. Vi spånade om idéer och tog fram vårt första mål. Vårt absolut första mål blev att anordna ett pubevent och se till att det kom minst 30 personer. Vårt andra lite högre mål var att det skulle komma 50 personer.

Planen var att hitta en pub som var villiga att visa e-sport och hitta ett datum som skulle passa. Vi bestämde oss även för att vi skulle skapa en enkel logotyp som skulle vara tilltalande för alla åldrar och kön, gärna med en symbol som påminner om Örebro.

Vi diskuterade även hemsida, sponsorer och bilda förening. Dessa punkter kändes som de låg ganska lång fram i tiden. Nu i efterhand kan jag säga att det inte var så långt in i framtiden vi behövde ta oss innan dessa punkter blev viktiga. Föreningen är bildad genom Sverok och hemsidan jobbar vi för fullt med. Sponsorer som är villiga att ge bidrag är snart även de intressanta.

Det är jätteroligt att få vara en del av Örebro E-sport, jag och resten av styrelsen vill se oss växa och visa Örebroarna att E-sport är kul och spännande!

Ha en trevlig helg!

Anneli Rissanen, Ordförande