Hearthstone

Efter att Örebro E-sport startat letade de efter engagerade människor som ville hålla i diverse avdelningar, vilket är som miniföreningar inom huvudföreningen. På detta sätt skapades ett litet gäng på fyra personer med Hearthstone som den gemensamma nämnaren. 

Läs mer om vad Hearthstone, HS, går ut på hos Örebro E-sport här eller direkt från Blizzard här. 

 

Vår avdelning har haft en träff hittills, där vi fikade och utmanade varandra. Vi utbytte även en hel del tips sinsemellan angående strategier och olika uppsättningar med lekar. 

Framöver planerar vi även att kunna hålla i officiella qualifiers till mästerskap inom Hearthstone, men även hålla egna mindre turneringar där vi tänkt dela ut priser till de bästa! Förutom detta är den generella målsättningen att hålla dörren öppen för såväl totala nybörjare som erfarna spelare där alla kan ha trevligt och lära sig av varandra. 

I vår lilla grupp har vi haft flera inbördes möten där vi diskuterat vad andra som är intresserade av Hearthstone skulle vilja se att vi gör, men man når en gräns där det inte längre räcker att spekulera – vi tar jättegärna emot förslag, vad vill du se att vi anordnar inom Hearthstone? 

 

Vi i avdelningen: 

Alexandra har spelat Hearthstone sedan det släpptes. Gillar att spela aggressivt som s.k. face hunter eller mech mage, men experimenterar gärna med alla klasser genom lekar som ständigt finjusteras. 

Daniel har hållit på med rollspels-kortspel sedan barnsben, att han skulle fastna i HS är knappast någon skräll. Spelar gärna olika klasser och hellre roligt än bra. 

Jennifer är Hearthstoneavdelningens nybörjare som älskar att testa nya saker. Gillar Paladin bäst men är inget vidare på Priest (ännu). 

Tomas har spelat Hearthstone flitigt sen det lanserades. Testar gärna roliga idéer mer än har bra rank. Sämst på namn så alla kort refereras som deras värden. Hatar att spela Paladin men aldrig förstått varför och hatar att möta Mage men det förstår nog alla varför 

 

/Alexandra Fischer, Hearthstoneavdelningen i Örebro E-sport