Vårt första, och andra event!

Vårt första event blev så himla lyckat! Vi var oroliga över att det skulle vara svårt att få ihop 30 personer och vi fick ihop cirka 170 personer. Det gör mig så otroligt glad att dessa 170 personer ville samlas på Pitcher's och titta på Dota 2 tillsammans. Det betyder att det vi vill göra faktiskt är önskat och att det finns intresse.

 

Jag och Victoria försökte gå runt och prata med så många som möjligt för att höra vad de tyckte om eventet och vad de önskar sig i framtiden. Många delade med sig av bra idéer och tankar! Vi lyssnar på alla och självklart vill vi variera både vilka spel vi visar och vilken typ av kommentator vi har under kvällen. Det viktigaste för oss är ändå att vi ska få en plats där vi kan träffas för att se på e-sport tillsammans.

 
 

Pitcher's var väldigt hjälpsamma och bra att samarbeta med. De öppnade till och med upp flera bord för de som inte hade bokat bord till eventet, det kallar jag service! Vi kommer fortsätta att anordna pubkvällar hos Pitcher's och nästa event är redan tisdagen den 5 Maj klockan 21.00.

Vi behöver fler som vill hjälpa till med att anordna pubevent, är du en av dom?

/Anneli Ordförande i Örebro E-sport